HTML

Élőben a fa alól

Karácsonyi unaloműző és liveblog.

Karácsonyi kabaré

Oh Tannenbaum

Last.fm christmas

Twitterkarácsony

Nincs megjeleníthető elem

Mákos vagy Diós?

Mákos vagy diós?
Mákos
Diós
  
pollcode.com free polls

Ünnepi pixelek

Utolsó kommentek

  • matakati (törölt): Ez a szülő sorsa,de szép nagyon. (2009.10.16. 11:02) Gyermekeim...
  • pollner: Kösz Konrad, kellemes meglepetés. Én igazából 72-73-ban jártam a Kaláka klubba, nagyjából addig, m... (2008.12.27. 13:51) Magyar scifi karácsonyra
  • WineSongAceHorse: Ha nem számítjuk a megszerzés nemböcsületes módozatait, mi a megveszekedett búbánatra lehet egy fe... (2008.12.25. 14:03) Fázás
  • szöszmöszke: A halhoz nem kellett volna egy kis csili is? (2008.12.25. 13:57) Boldog Karácsonyt!
  • deejayy: Detto! (marmint a kenyervago :) (2008.12.25. 10:20) Fa állítás
  • Utolsó 20

Linkblog

Archívum

Last minute minis!

2008.12.23. 08:30 robi

Az van, hogy az elfogyasztott unikumok után ellazulva, és főleg abban az állapotban, hogy december 23-án 02:00-kor minden ajándék megvan, könnyű okosnak lenni. Ha te nem ebben a tökéletes állapotban leledzel, akkor a legyenek ezek az utolsó ajándékötletek. Persze fenntartással kell fogadni őket, hiszen kis ajándékok olyanoknak, akik kissé lazán kapcsolódnak hozzád.

robi: IMGP0095

Jégkockagyár

A cím megtévesztő, mert az egész arról szól, hogy bármilyen jégdarab legyen majd nyáron az italodban, kivéve kocka (pedig, mint tudjuk: a kocka jó!). Az IKEA-ban (egyik, másik) van pár darab, aztán a Forma és a Bigyó Shop amik már kicsit furábbak, de teljesen megállják helyüket, mint kisebb ajándék.

Yo-Yo

Gyereknek, vagy infantilis informatikus barátainkat lephetjük meg yoyoval, és tényleg örülni fognak neki (becsszó, én is). Az van, hogy egyszerű dolognak néz ki, de mint mindennel, ami mozog valami fura módon, remek jól lehet különféle dolgokat csinálni. Fellelhetősége: bárhol, ahol játékrészleg van. Elsőre ne vegyünk bálnacsontból faragott és lószőrből font zsinórral mozgatott ojjektumot, mert most kis ajándékokra koncetrálunk, és nem biztos, hogy tényleg geek az, akit annak gondolunk :)

Ördöglakat

Najó, ezt azért válogattam be, mert sok embernek tetszik, és vannak olyan puhányok, akiknek nincsen otthon feszítővasuk/erővágójuk/nagy-és-nehéz kalapácsuk. Tényleg el lehet vele szórakozni pár órát, de engem nagyon tud idegesíteni, hogy azon múlik a kis golyó felfűzése a madzagra, hogy mennyire remeg a kezem. Holott simán megépíteném a robotot, ami megcsinálja az egészet (jó, az lenne fél év, de mennyire jó lenne!).

Jégpohár

Kapcsolódva az első ajándékhoz, ez szintén olyan, amit nyáron vesz hasznát a megajándékozott: Ezer fok, nem túl hideg unikum. Ilyenkor (gondolatainkban) előkapja majd a jégpoharat, beletölti a felest, és mindenki boldog. A gond ott van, hogy egy szobahőmérsékletű dolog nem fog lehűlni annyi idő alatt, amíg az asztalról eljut a fogyasztó inputjáig...  De mint mindennek, ennek is van pozitív oldala: legalább nem kell mosogatni :) (btw: ha töltesz a felespohárba, és hagysz egy kis helyet, majd letkarod a tenyereddel, és idióta módon elkezded rázni, akkor lehűl...)

Kaleidoszkóp

Eléggé szeretem ezt, nagyon kis jó dolog. Meglepően egyszerű, és érdekes. Bármelyik játékboltban lehet kapni, olcsó, és úgy van vele az ember (legalábbis én), hogy simán elnézegeti, bambán az ablak fele bandzsítva.

 Szóval hajrá, de sose magadnak vásárolj! Ami neked tetszik, az tuti nem lesz jó (hacsak nem eszméletlenül szerencsés vagy)

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony ajándék hellókarácsony karácsony2008

A bejegyzés trackback címe:

https://elobenafaalol.blog.hu/api/trackback/id/tr23837845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása